Home  |  Sulky minicar  |  Sulky Transport  |  Occasions  | Onderdelen |  Verkeersregels  |  Belasting en Verzekering  |  Contact 

          
   
  
  
  
  

 

  
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     
SulkYcar, de handige en comfortabele 45 km bedrijfswagen van Casalini.     Klik foto voor een vergroting

      45 km auto met laadbak

 

brommobiel met laadbak interieur

 Interieur SulkYcar
 
          45 km bedrijfsauto

     
SulkYcar is praktisch

De toegankelijkheid tot de mechanische delen is gemakkelijk gemaakt door een luik in de laadbak. De laadvlakte is slechts 82 cm, vanaf de grond en de spanten met zeil, beschermen de lading. De laadbak met drie klapbare zijpanelen kanten vergemakkelijken het laden en lossen.  De randen van de laadbak zijn uitgevoerd in roestvrij staal en de aluminium zijpanelen zijn wegklapbaar.

   
                                                                                                                                                                               Klapbare zijpanelen laadbak
 

SulkYcar en veiligheid

De SulkyCar biedt maximale veiligheid aan de inzittenden. De veiligheidsriemen, de centrale stalen balk in de volle lengte van het voertuig, de dwarsbalk die de cabine ondersteunt en de ingelegde stukken in de polyester delen, waarborgen de optimale bescherming tegen frontale en zijdelingse botsingen.

Gescheiden remsysteem met remkrachtverdeler, voor met schijf 172 mm en achter met trommel 160 mm, garandeert een korte remweg. Buizenframe en geprofileerde stukken zijn uit hoogwaardig staal vervaardigd. De cabine, uitgevoerd in polyester, is met glasvezel versterkt. Alle metalen delen zijn anti-corrosie behandeld.

 

Comfort

De voorwielophanging van het type McPherson en de onafhankelijke achterwielophanging bieden een optimale wegligging en veel rijcomfort, ook volgeladen. De cabine die ruim en zeer comfortabel is, biedt u ook een goed zicht door het gebruik van veel glas rondom.

 

Veelzijdigheid

De palendrager biedt de mogelijkheid van transport van lange voorwerpen en een goede bescherming aan de achterkant van de cabine. De SulkyCar is uitgevoerd met huif of met open laadbak.

 

De vele mogelijkheden bewijzen de grote veelzijdigheid van de SulkyCar

Techische uitvoering: Motor Mitsubishi. Plaatsing achter dwars. Cilinderinhoud 538cc. Aantal en plaatsing van de cilinder 2 in lijn. Koeling vloeistof. Nominaal vermogen 4 kW. Maximale koppel Nm tpm 24 nm bij 1200 tpm. Max. toerental 3000. Brandstof diesel. Dynamo 480W wisselstroom. Accu 12V 45Ah. Transmissie automatisch CVT. Aandrijving achter. Schakelbak voor/vrij/achter. Remsysteem gescheiden met remkrachtverdeler. Remschijf voor  172 mm remtrommel achter    160 mm. Voorwielophanging onafhankelijk, McPerson systeem met dubbelwerkende hydraulische schokbrekers en HLE veren. Maat banden 145/80R13. Carosserie polyester versterkt met glasvezel. Chassis stalen kokerchassis.

Lengte in mm Classic 3038, Royal 3208. Breedte 1460. Hoogte 1800. Wielbasis 1570. Wielspoor voor 1200. Wielspoor achter 1200. Draaicirkel 4. Laadbak opper-vlakte 1400*1670 of 1400*1840. Verbruik 3L/100. Tankinhoud 19 liter. 

 
  gratis landelijke haal- en brengservice
  inruil en reparatie alle merken brommobielen / minicars
  aanpassingen van alle brommobielen / minicars
  onderdelen op voorraad
  invalidenvoertuigen
 
 
Autobedrijf Gerard de Krijger Afferden 45 km auto's 
Design en promotie Kiesling Webdesign